Airpods als Hörgerät? Jetzt mehr erfahren! | MySecondEar
Χρησιμοποιήστε το

AirPods ως ακουστικό; Μάθετε περισσότερα τώρα!

Με την ενίσχυση της συνομιλίας , η Apple 2021 εισήγαγε μια λειτουργική βοήθεια στην ενημέρωση του iOS15, η οποία από τότε έχει φέρει τη χρήση του AirPods Pro ως ακουστικού. Η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ρυθμίσεων & gt; Λειτουργικά AIDS & GT; Audio/Visual & GT; Ρυθμίσεις ακουστικών & GT; Εφαρμόστε με τη λειτουργία διαφάνειας & gt; Ενίσχυση συνομιλίας. Αλλά στο μέλλον, τα μικρά ακουστικά μπορούν πραγματικά να αντικαταστήσουν βοηθήματα ακοής

βοηθήματα ακοής έναντι AirPods: Διαφορές & amp; Ομοιότητες

βοηθήματα ακοής

airpods pro

Ασύρματη σύνδεση Bluetooth με εξωτερικές συσκευές.

Επιλογές σύνδεσης ανάλογα με το μοντέλο, συνήθως και σε άλλους κατασκευαστές

Λειτουργίες ακοής μόνο σε συνδυασμό με συσκευές Apple

ido ή hdo Διαθέσιμο

ακουστικά εντός του αυτιού

Ιατρικό προϊόν ειδικά για τη θεραπεία της απώλειας ακοής

Δεν υπάρχει ιατρική συσκευή, κυρίως για μουσική ροή

akku Κρατάει όλη την ημέρα

Η μπαταρία διαρκεί 4,5 ώρες χρόνου ακοής

Η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί αρκετές ώρες

20-30 λεπτά για πλήρες φορτίο

Ειδικές ρυθμίσεις λεπτών προσδιορισμένων

Ρυθμίσεις άνθρακα μέσω App Audiogram

Η καταστολή του θορύβου μπορεί να εξυπηρετήσει την προστασία ακοής


airpods χρησιμοποιούν ως ακουστική βοήθεια

Οι ρυθμίσεις για τη χρήση AirPods μπορούν να προσαρμοστούν στην απόδοση της ατομικής ακοής, η οποία δημιουργεί μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης. Για τη διαμόρφωση, ένα είναι προσαρμοσμένες. Ειδικές λειτουργίες ακοής τοποθετούν επίσης τα ακουστικά ως υποστήριξη ακοής:

Η συνομιλία ενισχύεται : Εάν ενεργοποιηθεί ο ενισχυτικός, τα μικρόφωνα των airpods απορροφούν το ακουστικό περιβάλλον. Οι θόρυβοι επιβίβασης εξασθενίζονται και η φωνή του συνεργάτη συνομιλίας τονίζεται σαφώς και παραγωγή στο αυτί.

live-mitmahl : Αυτή η λειτουργία επιτρέπει τη χρήση του iPhone, του iPad ή του iPod ως απομακρυσμένου μικροφώνου εάν τοποθετούνται σε χωρική εγγύτητα. Ο ήχος αποστέλλεται στους AirPods μέσω της αντίστοιχης συσκευής και επομένως - σύμφωνα με την Apple - η ακρόαση περαιτέρω μακρινών ανθρώπων εφαρμόζεται. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο κατασκευαστής είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε δυνατά περιβάλλοντα. Μια προϋπόθεση είναι το iOS 14.3 ή το νεότερο, καθώς και η χρήση AirPods, AirPods Pro, PowerBeats Pro ή Beats Fit Pro.

Θόρυβος φόντου : Δυστυχώς, αν είστε κάτω από εμβοές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα airpods σας για να επικαλύπτετε τους ενοχλητικούς θορύβους. Για παράδειγμα, η βροχή ή ο θόρυβος μπορεί να επιλεγεί κάτω από το τμήμα "θόρυβοι φόντου" στις ρυθμίσεις iPhone για να αντισταθμίσει την εμβοή. Η επιλογή ελέγχου μπορεί να προστεθεί στο κέντρο ελέγχου για γρήγορη πρόσβαση.

Λειτουργία καταστολής θορύβου και διαφάνειας : AirPods Pro και AirPods Max περιλαμβάνουν τη δυνατότητα καταστολής θορύβου των εξωτερικών θορύβων. Για να γίνει αυτό, εξουδετερώστε τον ανεπιθύμητο θόρυβο του φόντου μέσα και προς τα έξω. Επιπλέον, είναι δυνατή μια αλλαγή στη λειτουργία διαφάνειας, στην οποία το ηχητικό περιβάλλον γίνεται πλήρως αντιληπτό παρά τα ακουστικά. Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας μέσω των ακουστικών ή μέσω iPhone, iPad, Apple Watch ή Mac και επίσης ελεγχόμενο μέσω του κέντρου ελέγχου.

AirPods ως βοηθήματα ακοής: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα των airpods ως ακοής αναφέρονται στην οπτική πλευρά, επειδή ο σύγχρονος, δημοφιλής σχεδιασμός μπορεί να ευνοήσει την κατανομή των στίγματος σε σύγκριση με τα ακουστικά βοηθήματα. Οι νεαροί φορητές βοηθειών ειδικότερα μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να φορούν αεροπορικά στοιχεία αντί για συμβατικά ακουστικά βοηθήματα. Από την άλλη πλευρά, η καταστολή του θορύβου είναι θετική, η οποία μπορεί να συμβάλει στην προστασία της ακοής έναντι του δυνατού θορύβου περιβάλλοντος.

Παρά τα μέτρα ακοής, η Apple δεν προάγει τα AirPods ως αντικατάσταση ακουστικού βοηθήματος, επειδή τα ακουστικά δεν είναι ιατρικά προϊόντα. Δεν ερμηνεύονται ούτε για μακροχρόνια χρήση, ούτε μπορούν να γίνουν ακριβέστερες ρυθμίσεις για την υποστήριξη ακοής. Μια σχετικά σύντομη διάρκεια ζωής της μπαταρίας περίπου 4,5 ωρών δεν επαρκεί για την πλήρη ημερήσια ανάγκη ακοής. Μια τυποποιημένη μορφή χωρίς ατομική προσαρμογή στο αυτί οδηγεί σε περιορισμούς άνεσης και περιορίζει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής. Ακουστικά, είναι επίσης προβληματικό το γεγονός ότι ένα προφίλ ακοής είναι αποδεκτό και για τα δύο αυτιά και ότι μόνο μερικές μεταβολές στις ρυθμίσεις ακρόασης μπορούν να είναι συγκεκριμένες. Σύμφωνα με μια μελέτη από τις ακουστικές Insights , οι υψηλές συχνότητες δεν αυξάνονται στον ίδιο βαθμό όπως και για τα συμβατικά βοηθήματα ακοής, αλλά οι χαμηλές συχνότητες αυξάνονται πολύ εντατικά.

Συμπέρασμα: Τα AirPods αντικαθιστούν μη -ιατρικά βοηθήματα ακοής

Το συμπέρασμα μπορεί να ειπωθεί με σαφήνεια: Τα AirPods δεν είναι βοηθήματα ακοής και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα ιατρικά προϊόντα στο μέγιστο βαθμό. Δεδομένου ότι τα περισσότερα προβλήματα ακοής εμφανίζονται στην περιοχή υψηλής συχνότητας, η έλλειψη ενίσχυσης σε αυτόν τον τομέα είναι ιδιαίτερα προβληματική. Επιπλέον, η ισχυρότερη απώλεια ακοής δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κυρίως παραγόμενη μουσική ακρόαση ακουστικά . Σε περίπτωση μικρής μείωσης της ακοής, τα AirPods μπορούν ακόμα να διευκολύνουν την καθημερινή, αλλά η περιορισμένη άνεση και το αγρόκτημα της μπαταρίας μιλούν ενάντια στη χρήση ως καθημερινό ακουστικό. Η συνάρτηση θορύβου του φόντου, από την άλλη πλευρά, μπορεί να τονιστεί ιδιαίτερα θετικά, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με στοχευμένο τρόπο για να αντισταθμιστεί η εμβοή.

Τα μέτρα της Apple για υποστήριξη ακοής

Ακόμη και αν τα airpods δεν αντιπροσωπεύουν ισοδύναμη αντικατάσταση για ακουστικά βοηθήματα, η Apple είναι εντυπωσιακή όταν πρόκειται για υποστήριξη ακοής! Με το για iPhone , είναι δυνατή η άμεση ροή περιεχομένου σε συσκευές Apple μέσω επιλεγμένων βοηθημάτων ακοής. Η χρηστικότητα για άτομα με προβλήματα ακοής μπορεί επίσης να παρατηρηθεί στα πολυάριθμα λειτουργικά βοηθήματα για την υποστήριξη σοβαρών και κωφών. Με αυτόν τον τρόπο, οι αισθητηριακές πληροφορίες ή η διαθεσιμότητα του Siri μέσω γραφής και η ανίχνευση της νοηματικής γλώσσας στο FaceTime βοηθά στη χρήση των συσκευών. Μπορείτε να βρείτε περαιτέρω μέτρα που προσφέρει ο κατασκευαστής για βοήθεια.