"Η πιο αγνή μορφή τρέλας είναι να αφήσουμε τα πάντα τα ίδια και να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει." - Albert Einstein

Με το MySecandear, είμαστε πρωτοπόροι μιας τεχνολογικής επανάστασης και αυξάνουν την ακουστική ακοής σε ένα νέο επίπεδο. Είμαστε ο κορυφαίος επαγγελματίας ψηφιακής ακοής στη Γερμανία με εστίαση teleaudiology : Από τις πωλήσεις μέχρι την προσαρμογή του νέου τους Βοηθήματα ακοής Σχεδόν όλα τρέχουν στο Διαδίκτυο. Ως αποτέλεσμα, σας προσφέρουμε ιδιαίτερα φθηνές τιμές και τον πιο βολικό τρόπο για να ακούσετε.

Η συνταγή μας για επιτυχία: συνδυάζουμε το παραδοσιακό εμπόριο υγείας με τις τελευταίες τεχνολογίες. Οι πιστοποιημένοι πρωταθλητές ακουστικών βοηθούν να κάνουν τα ακουστικά τους άριστα για την ακοή τους, ενώ είναι άνετα στον καναπέ στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone με σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τα έπιπλα είναι πολύ απλά και οι τηλεφωνικοί μας σύμβουλοι βρίσκονται στο πλευρό σας με κάθε βήμα.

Μπορείτε επίσης να μας επισκεφθείτε ανά πάσα στιγμή σε ένα από τα curches branches . Αν επιθυμείτε, θα χαρούμε να λάβουμε εντυπώσεις από τα ακουστικά σας σε αυτή την περίσταση και να κατασκευάσουμε προσαρμοσμένα διαβατήρια αυτιών για εσάς. Ανάλογα με την απώλεια ακοής, αυτά μπορούν να προσφέρουν ακουστικά πλεονεκτήματα.

Η ιδέα για το MySecondear προέρχεται από τους χρήστες ακοής Niklas Spichalsky: Είχε συχνά μετακινηθεί και δυσκολεύτηκε να βρει καλούς επαγγελματίες της ακοής στη νέα κατοικία. Αγωνίστηκε επίσης με τη μη διαφάνεια της αγοράς και τις υπερβολικές τιμές για τα συστήματα ακοής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ίδρυσε το MySecondear και τον κοινό μας στόχο μαζί με τον Julian Stechert: ακολουθούμε το όραμα μιας δίκαιης, διαφανούς προσφοράς που κάνει καλή ακοή προσιτή για όλους.