Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Οι ακόλουθες πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές: American Express, Maestro, Mastercard και Visa.

Εάν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, θα σας ζητηθεί να καθορίσετε τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας. Τα δεδομένα σας φυσικά θα κρυπτογραφηθούν σε εμάς μέσω της διαδικασίας SSL. Στη συνέχεια, η πιστωτική σας κάρτα θα φορτωθεί απευθείας και η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί απευθείας από εμάς.

Για να σας προστατεύσουμε από την κατάχρηση πιστωτικών καρτών, ενδέχεται επίσης να κάνουμε τον έλεγχο των δεδομένων σας όταν παραγγείλετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην επιβεβαίωση παραγγελίας από την εξυπηρέτηση πελατών μας. Η περαιτέρω διαδικασία θα σας εξηγηθεί σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πληρωμή μέσω PayPal

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή πληρωμής, θα διαβιβαστείτε απευθείας στο PayPal κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας. Εάν είστε ήδη πελάτης PayPal, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε και να πληρώσετε για τα δεδομένα χρήστη σας. Η πληρωμή είναι ιδιαίτερα βέβαιο χάρη στην προστασία του αγοραστή PayPal, διότι αν κάτι δεν λειτουργεί, θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

Εάν πληρώσετε με το PayPal στο MyScondear, θα συνδέσουμε τον λογαριασμό σας MySecondear με τον λογαριασμό σας PayPal.

Για εσάς ως πελάτης, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ξανά στο PayPal όταν ψωνίζετε στο MySecandear.

MySecandear είναι επομένως δυνατή η συλλογή μόνο του ποσού από το λογαριασμό σας PayPal εάν τα αγαθά πραγματικά αποστέλλονται. Οποιεσδήποτε επιστροφές και πρόσθετες πληρωμές μπορούν να εφαρμοστούν γρήγορα και εύκολα με τον συνδεδεμένο λογαριασμό PayPal.

Μπορείτε να καταργήσετε αυτόν τον σύνδεσμο ανά πάσα στιγμή ή επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο λογαριασμό PayPal.

Πληρωμή από την Klarna Αμέσως (άμεση χρέωση)

Εάν επιλέξετε την πληρωμή από την Klarna αμέσως, η Klarna Bank θα εκτελέσει τη διαδικασία πληρωμής για το MySecandear.

Εάν έχετε επιλέξει την Klarna ως πληρωμή κατά την παραγγελία, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε την επιλογή αμέσως μέσω του παρόχου Klarna. Δεν χρειάζεστε λογαριασμό στο Klarna.

Το Sofortüberweisung είναι μια άμεση μεταφορά τραπεζών που λειτουργεί με τα ηλεκτρονικά τραπεζικά σας δεδομένα.

 • Επιλέγετε τη χώρα και την τράπεζά σας.
 • Συνδεθείτε με τα online τραπεζικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται στην τράπεζά σας.
 • Σε ορισμένες τράπεζες, ένας πρόσθετος πείρος επιβεβαίωσης αποστέλλεται στο smartphone σας, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε μία φορά για να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή σας.
 • Μόλις η τραπεζική μεταφορά ήταν επιτυχής, η MySecandear λαμβάνει επιβεβαίωση και ενεργοποιεί αμέσως τη σειρά.
 • Τι μπορείτε να κάνετε εάν δεν έχει ληφθεί επιβεβαίωση παραγγελίας;

  Αφού ολοκληρωθεί με επιτυχία μια παραγγελία, θα λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε. Στη συνέχεια ολοκληρώθηκε μια παραγγελία μόλις αποστέλλεται η MySecondear στην παραγγελία.

  Εάν δεν βρείτε επιβεβαίωση παραγγελίας στο γραμματοκιβώτιό σας, ελέγξτε επίσης το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας.

  Γενικά δεν μπορείτε να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το MySecandear; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο service@mysecontear.de .