Bose Hörgeräte - SoundControl OTC Hörgeräte | MySecondEar

Βοηθήματα ακοής Bose - SoundControl OTC ακουστικά βοηθήματα

Ο Bose προσφέρει τώρα βοηθήματα ακοής στο πλαίσιο του SoundControl της μάρκας του. Όποιος εκπλήσσεται: η Jabra έχει ήδη αποδείξει ότι τέτοιοι δεσμοί από ακουστικά και τεχνολογία ακοής είναι προφανείς. Η Jabra ανήκει στη μητρική εταιρεία GN, η οποία πωλεί επίσης βοηθήματα ακοής με το RESOUND. Αλλά πίσω στο Bose: Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, τα βοηθήματα ακοής SoundControl είναι τα πρώτα βοηθήματα ακοής που εγκρίθηκαν από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για άμεσες πωλήσεις στους καταναλωτές.

Οι νέες καρδιές ελεγχόμενων ήχου έχουν σχεδιαστεί για ενήλικες με ελαφριά έως μέτρια απώλεια ακοής. Σε σχέση με την εφαρμογή Bose Hear, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν μεμονωμένα, να προγραμματίσουν και να ελέγξουν το βοηθητικό ακουστικό. Τουλάχιστον ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι τα κλινικά δοκιμασμένα αποτελέσματα αντιστοιχούν στην ποιότητα των συσκευών ακουολόγων - χωρίς να επισκέπτονται γιατρό, δοκιμή ακοής ή συνταγή. Σύμφωνα με τον Bose, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις ίδιες τις ρυθμίσεις, σε πραγματικό χρόνο και σε πραγματικό περιβάλλον, χωρίς να συμβουλεύουν ιατρικούς εμπειρογνώμονες.

Τα ακουστικά ακοής SoundControl κοστίζουν σημαντικά λιγότερο από τα περισσότερα συμβατικά ακουστικά βοηθήματα, σύμφωνα με τον Bose. Ο οποίος έχει πλέον αναπτυχθεί για τον εαυτό του ή σχετικό ενδιαφέρον: η εκτόξευση της αγοράς περιορίζεται επί του παρόντος στις ΗΠΑ. Για να χρησιμοποιήσετε τα βοηθήματα ακοής, χρειάζεστε επίσης την εφαρμογή Bose Hear. Αυτό δεν κοστίζει τίποτα και τα ακουστικά βοηθήματα στις ΗΠΑ είναι διαθέσιμα για $ 849,95. Θα είναι διαθέσιμα σε πέντε κράτη στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 18 Μαΐου: Μασαχουσέτη, Μοντάνα, Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα και Τέξας. Ωστόσο, ο Bose σχεδιάζει να λειτουργήσει σύντομα ολόκληρη τη χώρα.

Η ρύθμιση των βοηθημάτων ακοής μέσω της εφαρμογής θα πρέπει να διαρκέσει μόνο 30 λεπτά, σύμφωνα με τον Bose. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για πρόστιμο, είπε. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να αυξηθεί επιλεκτικά πιο ήσυχο θόρυβο περιβάλλοντος, ενώ τα ύψη και τα μπάσα μπορούν επίσης να ρυθμιστούν. Είναι επίσης δυνατή η ενίσχυση του ήχου από το μπροστινό μέρος όταν καλείτε - όπου ο καλών συνήθως παραμένει.

Το πεδίο της παράδοσης των ακοής του Bose SoundControl περιλαμβάνει επίσης τρία διαφορετικά ωτοασπίδες για περισσότερη άνεση. Τα μικρά ακουστικά ζυγίζουν 3 γραμμάρια και περιέχουν δύο μικρόφωνα και ένα ηχείο. Με μία φόρτιση μπαταρίας, θα πρέπει να είναι δυνατή η χρήση περίπου τεσσάρων ημερών, με διάρκεια ζωής 14 ωρών την ημέρα. Ένας έλεγχος όγκου περιλαμβάνεται επίσης στην περίπτωση εάν η εφαρμογή δεν ασκεί προσφυγή. Τα ακουστικά βοηθήματα είναι επίσης αδιάβροχα και παραδίδονται με περίπτωση. Τα ακουστικά ακοής Bose SoundControl είναι συμβατά τόσο με την Apple iOS όσο και με το Android. Συνδέονται με smartphones μέσω Bluetooth. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν επίσης εγκριθεί για επιστροφή χρημάτων από τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας.

Η Bose αποσύρει από την αγορά ακουστικών βοηθημάτων

Η εταιρεία Bose αποσύρει από την αγορά ακουστικών. Η πύλη "Ακρόαση Health & amp; Τεχνολογία" αναφέρεται σε ένα άρθρο στην εφημερίδα "Boston Globe" από τις 3 Μαΐου 2022. Ως εκ τούτου, υπήρξαν φήμες στη βιομηχανία ακοής των ΗΠΑ για μήνες, σύμφωνα με τις οποίες το τμήμα ακοής του Bose θα κλείσει ή θα αλλάξει την επιχειρηματική τους στρατηγική. Όπως έχει γίνει τώρα γνωστή, η εταιρεία διαλύει το τμήμα υγείας της μετά από ανεξάρτητη ανασκόπηση της επιχειρηματικής της στρατηγικής τον Φεβρουάριο και απελευθέρωσε τους υπαλλήλους.

Τα ακουστικά ακοής SoundControl της εταιρείας ήταν λιγότερο από ένα χρόνο στην αγορά. Σύμφωνα με τις εκθέσεις των μέσων ενημέρωσης, η επιχείρηση του Bose πηγαίνει άσχημα. Ο συνολικός κύκλος εργασιών λέγεται ότι έχει μειωθεί κατά σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια από το 2019 έως το 2021. Η εταιρεία αναγκάστηκε να απορρίψει 2.000 υπαλλήλους τα τελευταία χρόνια και να κλείσει περισσότερα από 100 καταστήματα ειδικότητας. Ο Bose θέλει τώρα να επικεντρωθεί στην περιοχή του πυρήνα με τα ηλεκτρονικά καταναλωτικά.