Hörbrillen: Modelle, Vor- und Nachteile | MySecondEar

γυαλιά ακοής

Όποιος χρειάζεται μια προβολή και ακουστικό συχνά αντιμετωπίζει το πρόβλημα ότι η φθορά και των δύο μέτρων υποστήριξης μπορεί να οδηγήσει στην αίσθηση της πίεσης ή της ταλαιπωρίας ταυτόχρονα. Εκτός από τη χρήση βοηθημάτων ακοής εντός του αυτιού, τα γυαλιά ακοής αντιπροσωπεύουν μια πιθανή επιλογή τροφοδοσίας για τα γυαλιά και τους ακουστικούς χρήστες. Το μοντέλο φέρνει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα που επηρεάζουν την καταλληλότητά τους για διαφορετικές ομάδες στόχου.

γυαλιά ακοής ή γυαλιά με σύστημα ακοής;

Στο κλασικό γυαλί ακοής, το σύστημα ακοής είναι εγκατεστημένο στα γυαλιά. Η σύνδεση μεταξύ του συστήματος ακοής και του αυτιού πραγματοποιείται μέσω ενός διαφανούς σωλήνα ακοής, ο οποίος τελειώνει σε μια ωτοπλαστική που εισάγεται στο αυτί. Έτσι, το γυαλί ακοής παραμένει διακριτικό, διακριτικό και εύκολο στη χρήση.

Εναλλακτικά, τα γυαλιά μπορούν να παρέχονται με συστήματα ακοής, τα οποία συνδέονται μέσω ενός συστήματος . Κατά συνέπεια, το μοντέλο γυαλιών μπορεί να επιλεγεί ως επιθυμητό και το σύστημα ακοής μπορεί να μετατραπεί, έτσι ώστε τα γυαλιά να είναι ευέλικτα. Για να μπορείτε να επισυνάψετε το σύστημα κλικ, πρέπει να γίνουν μόνο ελαφρές τροποποιήσεις στο πλαίσιο γυαλιών.

Ακρόαση αγωγιμότητας οστού

Εάν η εισαγωγή της ωτοπλαστικής δεν είναι δυνατή ή η παροχή συμβατικών βοηθημάτων ακοής δεν είναι επαρκής, μπορεί να επιλεγεί τα γυαλιά ακοής με τη γραμμή των οστών. Πρόκειται για μια μορφή βοηθήματα ακουστικών αγωγιμότητας οστών που λειτουργεί μέσω της επιχείρησης που βρίσκεται στα γυαλιά στο οστό του κρανίου. Με τη βοήθεια της γραμμής των οστών, λαμβάνει χώρα η μετάδοση ήχου χρησιμοποιώντας κραδασμούς, η οποία ξεκινά την εντύπωση ακρόασης.

για ποιον είναι γυαλιά ακοής κατάλληλα;

Κατά κύριο λόγο κατάλληλα γυαλιά ακοής είναι κατάλληλα για άτομα που χρειάζονται τόσο ακοή όσο και οπτική βοήθεια. Ειδικά όταν φοράτε γυαλιά είναι απαραίτητα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού η γραμμή ακρόασης είναι εγγυημένη μόνο σε συνδυασμό. Κάντε κλικ στα συστήματα ακοής αποδεικνύονται πρακτικά όταν τα γυαλιά συχνά αλλάζουν, για παράδειγμα σε γυαλιά ηλίου.

Μειονεκτήματα των γυαλιών ακοής

λιγότερο κατάλληλα είναι τα γυαλιά ακοής μόνο για σποραδικούς φορείς μιας οπτικής βοήθειας, καθώς η απόδοση της ακοής συνδέεται πάντοτε με τη χρήση γυαλιών. Οι επισκευές αποδεικνύονται επίσης προβληματικές. Αυτά συχνά απαιτούν την αποστολή του γυαλιού ακοής, πράγμα που σημαίνει ότι ο φορέας δεν είναι επομένως διαθέσιμος στον χρήστη κατά τη διάρκεια της περιόδου επισκευής.

Βοηθήματα ακοής και γυαλιά φορούν

Το αν είναι δυνατόν να φορέσετε ένα ακουστικό και γυαλιά μαζί εξαρτάται από το σχήμα και το μέγεθος των αυτιών, τον τύπο ακοής και τις ατομικές απαιτήσεις. Ένα δυσάρεστο αίσθημα πίεσης πίσω από το αυτί μπορεί να προκύψει ή απλά να αντιληφθεί ότι έχει και τα δύο γυαλιά και το ακουστικό βοήθημα πίσω από το αυτί. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να αποφευχθεί μέσω βοηθημάτων ακοής εντός του αυτιού. Ωστόσο, εάν προτιμάτε συσκευές με οπίσθια αυτιά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σύγχρονα, σχετικά στενά μοντέλα που είναι λιγότερο ενοχλητικά. Εναλλακτικά, τα γυαλιά ακοής είναι μια καλή επιλογή προμήθειας για να αποφευχθεί το αναφερόμενο πρόβλημα. Ωστόσο, τα μειονεκτήματα των συστημάτων συνδυασμού δεν πρέπει να είναι απαρατήρητα.

Τα γυαλιά ακοής κοστίζουν

Η τιμή των γυαλιών ακοής αποτελείται από δύο πτυχές: η τιμή για τα ακουστικά βοηθήματα και η τιμή για τη συναρμολόγηση. Κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης, η τιμή των € 80 - € 150 πρέπει να υποτεθεί, οι τιμές ακοής εξαρτώνται από το επίπεδο μοντέλου και τεχνολογίας.