Alte Hörgeräte & Hörgerätebatterien entsorgen | MySecondEar

παλιά βοηθήματα ακοής & amp; Απορρίψτε τις μπαταρίες ακοής

Τα ακουστικά βοηθήματα είναι σημαντικές συσκευές που βοηθούν πολλούς ανθρώπους να διορθώσουν ή να βελτιώσουν την αδυναμία της στην ακοή. Ωστόσο, είναι επίσης ηλεκτρονικές συσκευές που πρέπει να διατίθενται σωστά μετά το τέλος της διάρκειας ζωής τους. Σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να απορρίψετε τα βοηθήματα ακοής και τις μπαταρίες ακουστικών βοηθημάτων και ποιες επιλογές υπάρχουν.

Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα βοηθήματα ακοής και οι μπαταρίες ακοής δεν πρέπει απλώς να απορριφθούν στα σκουπίδια. Περιέχουν δυνητικά επιβλαβείς ουσίες που πρέπει να ανακυκλωθούν σωστά για την προστασία του περιβάλλοντος και την προστασία των πόρων. Οι πιο σύγχρονες μπαταρίες ψευδαργύρου-αέρα δεν θεωρούνται επικίνδυνες, αλλά ωστόσο δεν προορίζονται για διάθεση σε οικιακά απόβλητα.

Ο τρόπος διάθεσης των βοηθημάτων ακοής είναι η επιστροφή στον κατασκευαστή ή στον αντιπρόσωπο. Πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει προγράμματα για να αποσύρουν παλιά βοηθήματα ακοής και να τα δωρίσουν ή να τα ανακυκλώσουν σωστά. Εάν επιστρέψετε τα βοηθήματα ακοής, βεβαιωθείτε ότι όλες οι μπαταρίες έχουν αφαιρεθεί και ότι αποστέλλονται σε ένα ασφαλές δοχείο μεταφοράς.

Μια άλλη επιλογή είναι η παράδοση βοηθημάτων ακοής σε ένα σημείο συλλογής για ηλεκτρονικά . Σε πολλούς δήμους ή σούπερ μάρκετ υπάρχουν ειδικά σημεία συλλογής όπου μπορούν να παραδοθούν παλιές ηλεκτρονικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών βοηθημάτων. Αυτά τα σημεία συλλογής εξασφαλίζουν ότι οι συσκευές ανακυκλώνονται σωστά.

Υπάρχουν επίσης Οργανισμοί που αφιερώνονται στη συλλογή και ανακύκλωση . Ένα παράδειγμα αυτού είναι Ακούστε τώρα , ένας οργανισμός που συλλέγει παλιά βοηθήματα ακοής και τους συγχωρεί σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη που δεν μπορούν να αντέξουν τις ακριβές νέες συσκευές.

συνοψίζει τα εξής:

βοηθήματα ακοής και οι μπαταρίες ακοής βοηθούν σωστά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προστασία του περιβάλλοντος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διάθεσης παλαιών βοηθημάτων ακοής, όπως η επιστροφή στον κατασκευαστή ή ο αντιπρόσωπος, η παράδοση σε ένα σημείο συλλογής για ηλεκτρονικά ή την παράδοση σε έναν οργανισμό που είναι αφιερωμένη στη συλλογή και ανακύκλωση βοηθημάτων ακοής. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι μπαταρίες αφαιρούνται και τα ακουστικά βοηθήματα είναι ασφαλώς συσκευασμένα πριν τις απορρίψετε.