Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

Ακουστικά βοηθήματα και κατασκευαστές ακουστικών βοηθημάτων από τη Γερμανία

Γερμανικά βοηθήματα ακοής αποτελούν σημαντικό μέρος της ακουστικής βιομηχανίας της γερμανικής ακρόασης και έχουν αποκτήσει καλή φήμη τα τελευταία χρόνια λόγω της ποιότητας και της τεχνολογίας τους. Στη Γερμανία υπάρχουν κατασκευαστές ακουστικών βοηθημάτων που παράγουν καινοτόμες και ισχυρές συσκευές για να καλύψουν τις ανάγκες των φορέων ακοής.

Ένας από τους πιο διάσημους γερμανούς κατασκευαστές ακοής είναι η Siemens. Η εταιρεία είναι ένας από τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας Nepust Heisher και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βοηθημάτων ακοής που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικούς τύπους απώλειας ακοής και πτυχία. Τα βοηθήματα ακοής της Siemens είναι ιδιαίτερα γνωστά για την υψηλή ποιότητα ήχου και διαισθητική λειτουργία τους. Το 2015 τα ακουστικά βοηθήματα της Siemens πωλήθηκαν στον όμιλο Sivantos. Ωστόσο, η τεχνολογία εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα με βοηθήματα ακοής Signia.

Ένας καλά γνωστός κατασκευαστής ακουστικών από τη Γερμανία είναι επίσης ηχητική υπηρεσία. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Löhne, τώρα η εταιρεία έχει υπάρξει για περισσότερα από 40 χρόνια. Τα ακουστικά που πωλούνται από αυτήν την εταιρεία είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο Horst Peter Kühne είναι ακουστικός και ειδικός για τα συστήματα ακοής. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ίδρυσε την εταιρεία του, η οποία είναι πλέον γνωστή ως υπηρεσία ήχου. Ίδρυσε την υπηρεσία ήχου αφού έμαθε πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα πλεονεκτήματα ακοής στην Αμερική, τα οποία τοποθετήθηκαν απευθείας στο αυτί. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία και ίδρυσε την εταιρεία εξυπηρέτησης ήχου. Ως εκ τούτου, στην εταιρεία, ένας εξειδικευμένος στο "στις συσκευές αυτιών" για τα αυτιά.

Η εταιρεία Bernafon αξίζει επίσης αξιοσημείωτη. Έχει την έδρα της στην Ελβετία, αλλά το εργοστάσιο για τα ακουστικά ακοής του Bernafon στο Βερολίνο. Η εταιρεία, η οποία αποτελεί μέρος της Demant Holding, προσφέρει βοηθήματα ακοής για όλους τους τύπους απώλειας ακοής και βαθμούς και αποδίδει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών. Τα ακουστικά ακοής Bernafon είναι ιδιαίτερα γνωστά για την ποιοτική και την κατασκευή του Filigree.

Συνοπτικά, μπορεί να ειπωθεί ότι η Γερμανία έχει μια ποικιλία κατασκευαστών ακουστικών βοηθημάτων που παράγουν συσκευές υψηλής ποιότητας. Αυτοί οι κατασκευαστές προσφέρουν βοηθήματα ακοής για όλους τους τύπους απώλειας ακοής και βαθμούς και αναπτύσσουν συνεχώς νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των φορέων ακοής. Μερικοί από τους καλύτερους γερμανούς κατασκευαστές ακοής είναι η Siemens και η Service Audio. Έχουν αποκτήσει όλα μια καλή φήμη με την ποιότητα και την τεχνολογία τους και βοηθούν τη Γερμανία να γίνει μια σημαντική τοποθεσία για την ακουστική ακουστική βιομηχανία.