Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Συνδέστε τα βοηθήματα ακοής με το iPhone - Made for iPhone Leids (MFI)

Τα ακουστικά βοηθήματα ακοής που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για χρήση με συσκευές Apple και μπορούν να δημιουργήσουν άμεση σύνδεση με αυτές τις συσκευές. Αυτά τα βοηθήματα ακοής μπορούν να συνδεθούν με iPhones, iPads και iPod πινελιές μέσω Bluetooth και έτσι προσφέρουν μια ποικιλία πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με τα συμβατικά ακουστικά βοηθήματα.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των βοηθημάτων ακοής MFI είναι η πιθανότητα ροής ήχου απευθείας από τις συνδεδεμένες συσκευές. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μουσική, podcasts και άλλο περιεχόμενο ήχου χωρίς πρόσθετες συσκευές και επίσης να κάνουν κλήσεις απλά πατώντας τα βοηθήματα ακοής. Τα βοηθήματα ακοής MFI προσφέρουν επίσης την επιλογή ελέγχου της έντασης και άλλων ρυθμίσεων απευθείας μέσω της συνδεδεμένης συσκευής, η οποία είναι ιδιαίτερα άνετη όταν είστε εν κινήσει.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των βοηθημάτων ακοής MFI είναι η ενσωμάτωση στην εφαρμογή Apple Health. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν και να διαχειρίζονται τις ρυθμίσεις και τις πληροφορίες ακοής, γεγονός που διευκολύνει την πρόοδο και την πρόοδο κατά τη χρήση των βοηθημάτων ακοής.

βοηθήματα ακοής MFI είναι επίσης ιδιαίτερα φιλικά προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση. Συχνά προσφέρουν έναν απλό έλεγχο ενός κουμπιού που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις πιο σημαντικές λειτουργίες, όπως η λήψη κλήσεων ή η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών πηγών ήχου.

Συνδέστε βοηθήματα ακοής με iPhone

  • Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας βρίσκεται στην τελευταία ενημέρωση λογισμικού. Τα βοηθήματα ακοής MFI χρειάζονται συνήθως το πιο πρόσφατο λογισμικό για να λειτουργούν σωστά.

  • Δημιουργήστε τα βοηθήματα ακοής στο φορτίο TUI και συνδέστε το DUI φόρτωσης στο ηλεκτρικό δίκτυο. Αφήστε τα βοηθήματα ακοής για λίγα λεπτά, ώστε να είστε έτοιμοι να συνδεθείτε.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας και πατήστε στο "Bluetooth".

  • Διακόπτης στο Bluetooth από το Push the Slider προς τα δεξιά δίπλα στο "Bluetooth".

  • Επιλέξτε "Λειτουργικά βοηθήματα" στις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο "Ακρόαση".

  • Κρατήστε το κουμπί σύνδεσης πατήθηκε στα ακουστικά σας για λίγα δευτερόλεπτα για να τα τοποθετήσετε στη λειτουργία σύνδεσης. Τα βοηθήματα ακοής θα πρέπει να εμφανίζονται στη λίστα των διαθέσιμων συσκευών Bluetooth.

  • Πατήστε το όνομα των ακουστικών σας στη λίστα για να σας συνδέσει με το iPhone σας.

  • Περιμένετε τη δημιουργία της σύνδεσης. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, τα βοηθήματα ακοής πρέπει να εμφανίζονται στη λίστα.

  • Μπορείτε τώρα να μεταδώσετε μουσική, podcasts ή άλλο περιεχόμενο ήχου από το iPhone σας στα ακουστικά βοηθήματα παίζοντας τον επιθυμητό ήχο στο iPhone σας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε κλήσεις πατώντας τα ακουστικά βοηθήματα στο κουμπί σύνδεσης.

  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορεί πρώτα να χρειαστεί να βαθμονομήσετε τα βοηθήματα ακοής με το πρόγραμμα προσαρμογής του συστήματος ακοής του συστήματος ακοής πριν μπορέσετε να σας συνδέσετε στο iPhone σας. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή ακοής ή τον ακουστικό ακουστικό ακουστικό για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

    Συνολικά, τα βοηθήματα ακοής MFI προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για τους χρήστες των συσκευών της Apple. Δίνει τη δυνατότητα να μεταδίδουν αρχεία ήχου απευθείας από τις συνδεδεμένες συσκευές, να προσφέρουν απλό έλεγχο και ενσωμάτωση στην εφαρμογή Apple Health και είναι εύκολο στη χρήση. Εάν χρησιμοποιείτε ένα iPhone ή άλλη συσκευή της Apple και ψάχνετε για ακουστικά βοηθήματα, τα βοηθήματα ακοής MFI θα μπορούσαν να είναι μια καλή επιλογή.