ITC Hörgeräte: Was sind ITC Hörgeräte? | MySecondEar

ITC ACOITES AIDS: Τι είναι τα ακουστικά ITC;

Το ITC αντιπροσωπεύει το "στο κανάλι", που σημαίνει στα γερμανικά "στο κανάλι του αυτιού". Τα βοηθήματα ακοής ITC είναι ένα είδος ακοής που φοριούνται άμεσα στο κανάλι του αυτιού. Είναι μεγαλύτερα από ό, τι τελείως στα ακουστικά ακοής του αυτιού και μικρότερα από τα ακουστικά βοηθήματα που φοριούνται πίσω από το αυτί.

Τα βοηθήματα ακοής ITC είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα που έχουν ελαφρύ έως μέτρια απώλεια ακοής και του οποίου το κανάλι του αυτιού προσφέρει αρκετό χώρο για να απορροφήσει το ακουστικό. Είναι επίσης κατάλληλα για άτομα που αναζητούν μια ελκυστική εναλλακτική λύση σε μεγαλύτερα βοηθήματα ακοής.

Τα ακουστικά βοηθήματα ITC προσαρμόσουν από ακουστικό ακουστικό ακουστικό και είναι συνήθως λιγότερο ορατά από τα μεγαλύτερα βοηθήματα ακοής επειδή κάθονται βαθύτερα στο κανάλι του αυτιού. Ωστόσο, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν για μερικούς ανθρώπους επειδή είναι μικρότερα και πιο δύσκολο να κατανοηθούν.

Τα βοηθήματα ακοής ITC έχουν τις ίδιες λειτουργίες με άλλα ακουστικά βοηθήματα, όπως η προσαρμογή του όγκου και η υποστήριξη στη διάκριση μεταξύ της γλώσσας σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Συνήθως λειτουργούν με μπαταρίες, αλλά υπάρχουν ήδη βοηθήματα ακοής ITC στην αγορά που είναι επαναφορτιζόμενα.

Τα ακουστικά βοηθήματα ITC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για μερικούς ανθρώπους επειδή είναι μικρότερα και λιγότερο ορατά από άλλα ακουστικά βοηθήματα. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλα για όλους τους ανθρώπους και είναι σημαντικό να λάβετε συμβουλές από ακουστικό ακουστικό ακουστικό για να βρείτε το καλύτερο ακουστικό για ατομικές ανάγκες.