ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ITE Ακουστικά βοηθήματα: Τι είναι τα ακουστικά βοηθήματα;

 >

Το ITE αντιπροσωπεύει τα ακουστικά ακοής "στο αυτί), δηλαδή βοηθήματα ακοής που φοριούνται απευθείας στο αυτί. Αυτά τα βοηθήματα ακοής είναι πιο ορατά από άλλα βοηθήματα ακοής IM-Ear όπως βοηθήματα ακοής CIC ή IIC.

Τα ακουστικά βοηθήματα αποτελούνται από μια στέγαση που εισάγεται απευθείας στο αυτί και ένα μεγάφωνο που ενισχύει τον ήχο. Προσφέρονται σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα (hs = μισό κέλυφος, fs = πλήρες κέλυφος) για να εξασφαλίσουν ότι είναι κατάλληλα για κάθε αυτί.

Τα ακουστικά βοηθήματα ITE χρησιμοποιούνται συχνά για το φως έως τη μέτρια απώλεια ακοής. Ένα μειονέκτημα των βοηθημάτων ακοής ITE είναι ότι μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρό όσο άλλα βοηθήματα ακοής, ειδικά με σοβαρή απώλεια ακοής. Είναι συνήθως λίγο πιο ακριβά από άλλα βοηθήματα ακοής, επειδή πρέπει να γίνονται μεμονωμένα.

Εάν επιλέξετε ένα ακουστικό ITE, είναι σημαντικό να το προσαρμόσετε από έναν επαγγελματία επαγγελματία ακοής. Αυτό μπορεί να ταιριάξει με το ακουστικό με τις ατομικές σας ανάγκες και να εξασφαλίσει ότι κάθεται και λειτουργεί σωστά.

Τα ακουστικά βοηθήματα ITE είναι μια καλή επιλογή για άτομα που αναζητούν μια λύση εντός του αυτιού για την απώλεια ακοής τους και δουλεύουν καλά με ελαφρά έως μέτρια απώλεια ακοής. Ωστόσο, θα πρέπει να προσαρμοστούν από έναν επαγγελματία επαγγελματία ακοής για να εξασφαλίσουν ότι κάθονται και εργάζονται σωστά.