Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

Η περιορισμένη ακοή επηρεάζει σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής. Η πραγματικά χαλαρωτική τηλεόραση αποτελεί πρόκληση για πολλές καθημερινές προκλήσεις, επειδή τα προβλήματα ακοής περιορίζουν την απόλαυση της τηλεόρασης. Ευτυχώς, τα σύγχρονα ακουστικά βοηθήματα δεν είναι πλέον αποκλειστικά σχεδιασμένα για την ενίσχυση των καθημερινών συνομιλιών. Αντ 'αυτού, ανοίγουν νέες δυνατότητες συμμετοχής και κανονικότητας για την ακοή που μειώνεται μέσω της σύνδεσης με εξωτερικές συσκευές.

τηλεόραση με ζημιά ακοής

Όχι μόνο η δική σας διασκέδαση της τηλεόρασης μειώνεται, μπορεί επίσης να υπάρξει μια αλληλεπίδραση - όπως η οικογένεια, οι φίλοι ή οι συνεργάτες - που επηρεάζονται επίσης από την κατάσταση. Συχνά αυτό μπορεί να είναι ακόμη και μια πρώτη ένδειξη της μείωσης της ακοής. Εάν θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας και τους συγκάτοικους σας τη συνήθη τηλεοπτική εμπειρία πίσω, έχετε διάφορες επιλογές:

  • Ακουστικά TV : Κυρίως η πρώτη (μεταβατική) λύση όταν η δυνατή τηλεόραση παίρνει το νεύρο. Ωστόσο, υπάρχει ένα μη αξιοσημείωτο πρόβλημα: μαζί η τηλεόραση δεν είναι πλέον δυνατή όταν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά, αφού ο ήχος εξάγεται είτε δυνατά είτε μέσω των ακουστικών.
  • Προγράμματα ακρόασης τηλεόρασης : Ο ακουστικός ακουστικός μπορεί να διαμορφώσει ορισμένα τηλεοπτικά προγράμματα, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούνται στις σχετικές καταστάσεις. Ειδικά με υψηλά μερίδια ομιλίας όπως στις ειδήσεις, τα προγράμματα αυτά υποστηρίζουν την κατανόηση της ακοής. Στην περίπτωση της γλώσσας που εμφανίζεται με θορύβους και/ή μουσική υποβάθρου, μπορεί γρήγορα να γίνει ακατανόητο.
  • TV Streamer : Με τα πρόσθετα αξεσουάρ, γίνεται άμεση μετάδοση ήχου από την τηλεόραση μέχρι το ακουστικό βοηθά. Σε σύγκριση με τις παραπάνω επιλογές, το αποτέλεσμα είναι ένας βέλτιστος συνδυασμός ποιότητας ακοής και προσαρμοσμένου όγκου για όλους τους συναδέλφους. Παρά τη σύνδεση με τα ακουστικά βοηθήματα, άλλα παρόντα μπορούν να ακούσουν τον ήχο στον επιθυμητό όγκο τους. Περαιτέρω βελτιώσεις στον ήχο μπορούν να προσαρμοστούν μέσω αντίστοιχων εφαρμογών.

Συνδέστε βοηθήματα ακοής στην τηλεόραση

Εν τω μεταξύ, όλοι οι σημαντικοί κατασκευαστές ακοής προσφέρουν κατάλληλες τηλεοπτικές ταινίες στα ακουστικά τους. Προκειμένου να δημιουργηθεί μια σύνδεση μεταξύ του ακουστικού και της τηλεόρασης, πρέπει να συνδεθούν τόσο οι τηλεοπτικές ταινίες όσο και οι τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και οι Streamers και Acounts Aid. Αφού έχετε κάνει τη σύζευξη μία φορά, οι συσκευές συνήθως συνδέονται αυτόματα όταν ενεργοποιούνται. Εν μέρει, είναι δυνατό να συνδυάσετε πολλά βοηθήματα ακοής με το τραγούδι δέσμευσης της τηλεόρασης. Η ακριβής διαδικασία σύνδεσης και σύζευξης είναι παρόμοια, αλλά είναι ειδική για τον κατασκευαστή. Η διαδικασία σύζευξης ορισμένων επιλεγμένων ρευμάτων των πιο δημοφιλών εμπορικών σημάτων παρουσιάζεται παρακάτω.

Προσαρμογέας τηλεόρασης για ακουστικά βοηθήματα

Διάφοροι κατασκευαστές ακοής προσφέρουν προσαρμογείς τηλεόρασης για βοηθήματα ακοής για να επιστρέψουν την τηλεοπτική εμπειρία. Μια επιλογή από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές μπορεί να βρεθεί εδώ:

Oticon Connect Ακουστικά βοηθήματα σε τηλεόραση

aptapter τηλεόρασης Oticon 3.0 : Ο τηλεοπτικός προσαρμογέας του Oticon συνδέεται πρώτα με μια πηγή ενέργειας. Τέσσερις επιλογές σύνδεσης είναι διαθέσιμες για σύνδεση από την τηλεόραση στον προσαρμογέα, όπου ο ίδιος ο κατασκευαστής συνιστά τη χρήση του Toslink, επειδή έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη ποιότητα ήχου. Το τελευταίο προπαρασκευαστικό βήμα πρέπει να είναι η σύζευξη των ακουστικών βοηθημάτων με τον προσαρμογέα τηλεόρασης. Μπορείτε να συνδέσετε μόνο έναν προσαρμογέα ανά ακουστικό, αλλά ο ίδιος ο προσαρμογέας μπορεί να συνδυαστεί με οποιονδήποτε αριθμό συσκευών. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ανοίξει ο χώρος της μπαταρίας των βοηθημάτων ακοής και στη συνέχεια να κλείσει ξανά. Φέρτε τα ενεργοποιημένα βοηθήματα ακοής κοντά στον προσαρμογέα ή τα τοποθετήστε σε αυτό. Μόλις τα LED λάμπουν συνεχώς μπλε, το ζευγάρωμα είναι πλήρες. Τώρα η έκδοση Range της τηλεόρασης μπορεί να ενεργοποιηθεί στην επιλογή του προγράμματος, εφόσον είναι εφικτό.

Εάν είστε ιδιοκτησία τηλεχειριστήριο , μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τη ροή μέσω του τηλεοπτικού προσαρμογέα και σε απόσταση Ακούστε το Τηλεόραση τηλεόρασης έως και 15 μέτρων. Εάν το ακουστικό σας δεν διαθέτει Bluetooth, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το streamer pro . Ο ακουστικός σας ακουστικός πρέπει να συνδυάσει μόνο τα ακουστικά βοηθήματα μία φορά με το Streamer Per, τότε έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα πλεονεκτήματα του τηλεοπτικού προσαρμογέα.

Phonak Connect Ακουστικά βοηθήματα με τηλεόραση

TV Connector Phonak : Ο τηλεοπτικός σύνδεσμος από το Phonak πρέπει πρώτα να συνδεθεί με πηγή ενέργειας και στην τηλεόραση συνδέομαι. Τα βοηθήματα ακοής σας μπορούν να συνδυαστούν πατώντας το κουμπί σύνδεσης του συνδετήρα, εάν οι πρώτοι είναι λιγότερο από ένα μέτρο μακριά από αυτό. Ένας τόνος επιβεβαίωσης υποδεικνύει την επιτυχή σύνδεση. Μετά την πρώτη σύζευξη, τα βοηθήματα ακοής συνδέονται αυτόματα μόλις είναι εφικτές.

Resound Acored Aids Connect με την τηλεόραση

Resound TV Streamer 2 : Το Streamer του Resound συνδέεται επίσης με μια πηγή ενέργειας και την τηλεόρασή σας στο πρώτο βήμα. Η σύζευξη ακοής ενεργοποιείται με εν συντομία το άνοιγμα και έκλεισε το χώρο της μπαταρίας των ακουστικών βοηθημάτων. Οι συσκευές μπαταρίας πρέπει να τοποθετηθούν στον φορτιστή για μια στιγμή και να αφαιρεθούν ξανά. Ταυτόχρονα, το κουμπί ζευγαρώματος στο Streamer πρέπει να πατηθεί για να ενεργοποιήσει το ζευγάρωμα. Η επιτυχημένη παραγωγή σύνδεσης επιβεβαιώνεται με μια ακολουθία τόνων και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το Streamer για την τηλεόραση. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τον ίδιο τον προσαρμογέα τηλεόρασης, ανάλογα με το αν φοράτε ακουστικά βοηθήματα σε ένα ή δεσμευτικό, είτε θέλετε να λάβετε μονο ή στερεοφωνικό ήχο.

Widex Connect Ακουστικά βοηθήματα με τηλεόραση

widex tv play : Μόλις το παιχνίδι widex tv έχει συνδεθεί με την τηλεόραση, η σύζευξη με Τα βοηθήματα ακοής μπορούν να λάβουν χώρα. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε σύντομα τα διαμερίσματα της μπαταρίας, κλείστε τα ξανά και φέρετε τις συσκευές κοντά στο σταθμό. Ένα ελαφρύ σήμα είναι ο δείκτης επιτυχούς ζευγαρώματος. Η απόλαυση ακρόασης μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε ένταση και ήχο μέσω της εφαρμογής.

Starkey Connect Ακουστικά βοηθήματα στην τηλεόραση

Starkey TV 2.4 Streamer : Συνδέστε το streamer με την ηλεκτρική ενέργεια και την τηλεόραση. Για να συνδέσετε τα βοηθήματα ακοής και τις τηλεοπτικές ταινίες, απενεργοποιήστε το προηγούμενο και περιμένετε μια στιγμή για να τα ενεργοποιήσετε ξανά. Τα βοηθήματα ακοής πρέπει να βρίσκονται κοντά στο σταθμό streamer, έτσι ώστε να είναι επιτυχής η σύζευξη. Εάν χρησιμοποιηθεί παρακάτω, η ροή μπορεί να ξεκινήσει μέσω της εφαρμογής και να απολαύσει σε μια σειρά από 10 μέτρα.

Τα ακουστικά βοηθήματα Signia συνδέονται με την τηλεόραση

Signia streamline TV : Η εξοικονόμηση σας πρέπει πρώτα να συνδεθεί και να ενεργοποιηθεί στην ηλεκτρική ενέργεια και την τηλεόρασή σας. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τα βοηθήματα ακοής και ενεργοποιήστε ξανά. Για να ξεκινήσετε την αυτόματη σύζευξη, βάλτε τα ακουστικά σας στο Streamer. Η σύνδεση ήταν επιτυχής εάν και τα δύο LED λάμπουν συνεχώς μπλε.