Hörgeräte Reparatur: Kosten, Pauschale, Krankenkasse | MySecondEar

Επισκευή ακουστικών βοηθημάτων: Κόστος, κατ 'αποκοπή, ασφάλιση υγείας

Τα ακουστικά βοηθήματα αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινής ζωής για άτομα με προβλήματα ακοής. Επιτρέπουν στον κόσμο να αντιληφθεί τον κόσμο καλύτερα και να καταλάβει τι λέγεται. Ωστόσο, εάν το ακουστικό σας βοηθά να καταρρεύσει ή να μην λειτουργεί πλέον σωστά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες που κάνουν την καθημερινή ζωή πολύ πιο δύσκολη. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με την επισκευή βοηθημάτων ακοής και θα εξετάσουμε πώς να επισκευάσουμε ένα σπασμένο ακουστικό.

e s Δίνει διάφορους λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκευαστεί ένα ακουστικό βοήθημα. Η υγρασία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των ευαίσθητων συστατικών στα ακουστικά βοηθήματα και μπορεί να οδηγήσει σε πρώιμη γήρανση και ελαττώματα. Δεν είναι ασυνήθιστο να οδηγήσει σε λειτουργική αποτυχία. Ο τρόμος είναι συχνά μεγαλύτερος από το υποτιθέμενο ελάττωμα και μόνο η μπαταρία ή ένας εύκαμπτος σωλήνας ακοής πρέπει να αλλάξει. Εάν τα άλλα μέρη του ακουστικού είναι σπασμένα, μόνο ένας ακουστικός ακουστικός μπορεί να βοηθήσει.

Ορισμένες αιτίες σφάλματος αποκαθίστανται γρήγορα - για παράδειγμα εάν το μικρόφωνο εμποδίζεται από τη ρύπανση ή εάν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα νέο πέρασμα του αυτιού. Εκτός από το νέο Pass Ear, πολλά ακουστικά ακουστικά προσφέρουν τέτοιες μικρές επισκευές ως μέρος της εγγύησης ως δωρεάν υπηρεσία.

Συμβουλές για ελαττωματικό ακουστικό

Εάν διαπιστώσετε ότι το ακουστικό σας δεν λειτουργεί σωστά, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε μερικές δοκιμές πριν από τη διαβούλευση ενός ακουστικού ακουστικού ακουστικού:

  • Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό σας είναι επίσης ενεργοποιημένο.
  • Ενεργοποιήστε την ένταση για να ελέγξετε εάν ο έλεγχος έντασης ήχου προσαρμοστεί τυχαία.
  • Ελέγξτε αν η μπαταρία κάθεται σωστά και δοκιμάστε την μπαταρία σας ή εισαγάγετε μια νέα. Δώστε προσοχή στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία μπορεί να ποικίλει πολύ διαφορετική ανάλογα με τον κατασκευαστή.
  • Εάν φοράτε ένα μοντέλο HDO, ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες επειδή μπορείτε να φορέσετε ή να σπάσετε με την πάροδο του χρόνου.

Κόστος επισκευής ακουστικών ακουστικών

Εάν το ακουστικό είναι ελαττωματικό και απαιτείται πιο εκτεταμένη επισκευή, οι νόμιμες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας θα επιστρέψουν την ασφαλισμένη τους. Για παράδειγμα, εάν το μικρόφωνο είναι σπασμένο, το κόστος επισκευής ανοίγει στο κατ 'αποκοπή συντελεστή συντήρησης της ασφαλιστικής εταιρείας υγείας.

Στην περίπτωση πρόσθετων βασικών βοηθημάτων ακοής χωρίς πληρωμές, όλες οι απαραίτητες επισκευές καλύπτονται από το κατ 'αποκοπή ποσοστό της ασφάλισης υγείας. Εάν είστε ο φορέας ακουστικού με διάφορες πρόσθετες λειτουργίες, η ασφαλιστική εταιρεία υγείας πληρώνει ένα σταθερό ποσό.

Επιπλέον, πρέπει να συμμετέχετε στο κόστος εάν ανταλλάσσονται αναλώσιμα.

βοηθήματα ακοής Επισκευή επίπεδης ασφάλισης υγείας

Η επισκευή παρακρατείται πάντοτε από τον ακουστικό, καθώς το ποσό με το οποίο η ασφαλιστική εταιρεία υγείας εμπλέκεται σε πιθανές επισκευές κατά τη διάρκεια των 6 ετών.

Επισκευή και νέα αγορά

Το κατ 'αποκοπή των υπηρεσιών των ασφαλιστικών εταιρειών υγείας είναι μεταξύ € 120 και € 154,7 και συνήθως ισχύει για έξι χρόνια. Μετά από αυτό, η ασφάλιση υγείας συνιστά γενικά την απόκτηση ακουστικών βοηθημάτων. Αυτό ισχύει επίσης εάν το ακουστικό σας είναι ελαττωματικό και το κόστος επισκευής είναι υψηλότερο από μια νέα αγορά. Ειδικά αν έχετε φορέσει το ακουστικό σας για αρκετά χρόνια, θα πρέπει να εξετάσετε μια νέα αγορά. Εάν το ακουστικό σας είναι ελαττωματικό, θα πρέπει όχι μόνο να λάβετε υπόψη τη διαφορά κόστους όταν αποφασίζετε μεταξύ επισκευής και νέας αγοράς, επειδή η τεχνική ανάπτυξη συνεχώς σημειώνει μεγάλη πρόοδο: τα σύγχρονα βοηθήματα ακοής δεν έχουν γίνει μόνο σημαντικά πιο ισχυρά, αλλά και προσφέρουν και πολύ υψηλότερη άνεση. < /p>

Εάν συμμορφώνεστε με την αναμονή και τη διατήρηση του ακουστικού σας, θα πρέπει να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα. Εάν σπάσει ακόμα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το ξαναβρεθεί. Ένας επαγγελματίας ακοής μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη διαδικασία και να επαναφέρετε το ακουστικό βοήθημα σε τέλεια κατάσταση. Για μια συσκευή δανείου, προστατεύετε επίσης το ακουστικό σας ακουστικό ακουστικό. Πολλοί σας παρέχουν μια δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για τη διάρκεια της επισκευής.