Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

Τηλέφωνο με Bluetooth για ακουστικά βοηθήματα

Τόνος φεστιβάλ με λειτουργικότητα Bluetooth, οι χρήστες με βοηθήματα ακοής προσφέρουν έναν βολικό τρόπο για να πραγματοποιήσετε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το ακουστικό.

Λόγω της σύνδεσης Bluetooth, τα βοηθήματα ακοής μπορούν να συνδεθούν άμεσα με το τηλέφωνο τηλέφωνο μεταφέρθηκε στο ακουστικό. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει και να χρησιμοποιεί το ακουστικό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας χωρίς την ανάγκη για ένα πρόσθετο ακουστικό.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά τηλέφωνα υγειονομικής ταφής με υποστήριξη Bluetooth στην αγορά, πολλά από τα οποία αναπτύχθηκαν ειδικά για χρήστες με ακουστικά βοηθήματα. Κατά την αγορά ενός σταθερού τηλεφώνου με Bluetooth, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα τα βοηθήματα ακοής είναι συμβατά. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να διασφαλιστεί ότι το ακουστικό είναι συμβατό με το επιθυμητό τηλέφωνο πριν από την αγορά.

Συνολικά, η πέτρα σταθερής βαρύτητας με τους χρήστες υποστήριξης Bluetooth με βοηθήματα ακοής προσφέρουν έναν βολικό και πρακτικό τρόπο για να πραγματοποιήσετε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το ακουστικό. Είστε μια καλή επιλογή για άτομα που συχνά κάνουν τηλεφωνήματα και δεν θέλουν να χάσουν το ακουστικό σας.