ICP Hörgeräte: Anwendungsgebiete, Voraussetzungen & Kosten

Οι χώροι εργασίας με υψηλή ηχορύπανση υποχρεωτική για να φορούν προστασία ακοής. Ωστόσο, η φθορά των βοηθημάτων ακοής υπό τον προσανατολισμό του προστατευτικού προσανατολισμού για λόγους προστασίας ακοής απαγορεύεται για άτομα με προβλήματα ακοής. Ωστόσο, εάν απομακρυνθεί το ακουστικό βοήθημα, προκύπτουν νέοι κίνδυνοι, όπως η έλλειψη αντίληψης προειδοποιητικών σημάτων ή ομιλούμενων. Μια λύση για το προκύπτον δίλημμα: βοηθήματα ακοής ICP.

ICP Application Application Application Application

Τα ακουστικά βοηθήματα ICP εξυπηρετούν πάνω απ 'όλα για να ακούσουν έντονα την προστασία της ακοής στους χώρους εργασίας με υψηλή ηχορύπανση και εξίσου υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας . Ο προσωπικός εξοπλισμός προστασίας με τη μορφή προστασίας ακοής είναι υποχρεωτικός για εργασία όπως αυτή. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται να φορούν συμβατικό ακουστικό υπό την προστασία της ακοής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένας κίνδυνος για ακρόαση δεν μπορεί να αποκλειστεί όταν φορούν ακουστικά βοηθήματα και προστασία ακοής. Προκειμένου να προστατευθεί τόσο η ακρόαση των εργαζομένων όσο και να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις ασφαλείας, πραγματοποιείται η χρήση βοηθημάτων ακοής ICP.

Προαπαιτούμενα για ακουστικά βοηθήματα

Το ICP αντιπροσωπεύει το μονωτικό πλαστικό επικοινωνίας και περιγράφει τη λειτουργία των βοηθημάτων ακοής: μόνω το θόρυβο του περιβάλλοντος, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ότι τα προειδοποιητικά σήματα και η γλώσσα παραμένουν ακουστικά . Μια βασική προϋπόθεση για την εξασφάλιση της προστασίας από την ακοή με την ταυτόχρονη κατανόηση της γλώσσας είναι η επιλεκτική ενίσχυση των επιλεγμένων συχνοτήτων. Επιπλέον, πρέπει να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα στο χώρο εργασίας που να εμποδίζει την ενίσχυση του ήχου στον όγκο της ακοής και περιλαμβάνει έναν σαφή διαχωρισμό της γλώσσας και του θορύβου.

Κόστος ακουστικών ICP

Τα έξοδα που προκύπτουν για την προμήθεια ακουστικού ακουστικού ICP για χρήση στο χώρο εργασίας καλύπτονται από το εμπορικό εμπόριο και την εφοδιαστική των αγαθών, εάν πληρούνται ορισμένες απαιτήσεις. Μια βασική απαίτηση είναι ότι πρέπει να υπάρχει ήδη επαγγελματική απώλεια ακοής.