Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

ANTERTON LACEDS AIDS

Η εταιρεία που ονομάζεται Interton έχει περάσει εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Κολωνία στη Γερμανία. Σήμερα η εταιρεία ανήκει στον όμιλο GN της Δανίας. Ο στόχος είναι να παραχθούν φθηνά, από την άλλη πλευρά, να παράγουν λειτουργικά βοηθήματα ακοής. Ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε θέση να ακούσει καλύτερα ξανά με έναν απλό τρόπο και να αντισταθμίσει τις απώλειες ακοής. Τα βοηθήματα ακοής πωλούνται από την Interton σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στη δράση παρά την απώλεια ακοής, θα πρέπει να εξετάσετε ένα καλό ακουστικό. Η τεχνική ανάπτυξη έχει προχωρήσει απότομα τα τελευταία χρόνια. Η στέγαση γίνεται όλο και μικρότερη, αλλά τα σύγχρονα ακουστικά λάμπει με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία και απόδοση.

Η εταιρεία Interton

Το 1962, η εταιρεία Interton ιδρύθηκε από τους Hans Herbert Türk και Helmuth J. Türk στη γερμανική πόλη της Κολωνίας. Η Interton συμμετείχε μόνο στο δανικό GN Group από το 2005. Ο στόχος της εταιρείας είναι να δώσει στους ανθρώπους με προβλήματα ακοής μια καλύτερη ζωή μέσω "ουσιαστικής ακρόασης".

Η εστίαση είναι σε:

  • Αναλογία τιμής-απόδοσης
  • Απλή λειτουργία
  • Compactness
  • άνεση
  • Γλωσσική κατανόηση

Αυτές οι συσκευές πωλούνται από την Intertone σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα τελευταία βοηθήματα ακοής Intertone

Interton Move

Η κίνηση του Interton από το GN-Hearing είναι βέλτιστα προσαρμοσμένη σε έναν ενεργό τρόπο ζωής και προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα, μακροχρόνιο όρο μπαταρίας μέχρι τριάντα ώρες και άμεση ροή. Με διαφορετικά σχέδια, η κίνηση Interton καλύπτει όλους τους τύπους απώλειας ακοής.

Η εστίαση είναι στην ενίσχυση των ακουστικών σημάτων και της γλώσσας σε κρυστάλλινα σήματα και τη γλώσσα σε δυνατά περιβάλλοντα - τελικά, θέλετε να είστε σε θέση να συμμετάσχετε ενεργά σε συζητήσεις ακόμη και στα γηρατειά. Μπορείτε να αποκρύψετε με βεβαιότητα παρεμβολές και θορύβους ανέμου, ο Interton μετακινεί έξυπνα τους θορύβους χωρίς να εμφανιστεί τεχνητά η κατάσταση. Ο εργονομικός σχεδιασμός και η ευρωστία κάνουν το Interton να μετακινεί τον τέλειο σύντροφο στην καθημερινή ζωή.

Ισχυρή υπολογιστική ισχύ

έτσι ώστε η κίνηση του Interton να σας προσφέρει μια τέλεια εμπειρία ήχου ανά πάσα στιγμή, οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με ένα γρήγορο υπολογισμό τσιπ. Αυτό αναλύει την κατάσταση για εσάς και προσαρμόζει αυτόματα το ακουστικό σας σε αυτήν.

Αμέσως έτοιμη για χρήση

Με μόνο τρεις ώρες χρόνου φόρτωσης, το ακουστικό είναι άμεσα διαθέσιμο σε εσάς με πλήρη απόδοση. Τα βοηθήματα ακοής χρεώνουν επαγωγικά στο σταθμό φόρτισης που παρέχεται. Συνδέστε τα ακουστικά σας με το smartphone σας και απολαύστε μουσική, podcasts ή τηλεοπτικό τόνο με άμεση ροή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το smartphone ως τηλεχειριστήριο για τις συσκευές και να ρυθμίσετε διακριτικά την ένταση ή να πραγματοποιήσετε αλλαγές προγράμματος.

Interton Ready

Το Interton είναι έτοιμο για iPhone και καλύπτει όλες τις μορφές απώλειας ακοής. Διατίθεται σε τέσσερα επίπεδα απόδοσης και στο σχεδιασμό RIC, HDO, CIC, ITE και ITC. Τα μικρά και διακριτά βοηθήματα ακοής ειδικεύονται σε συνομιλίες σε δυνατά περιβάλλοντα και αποτελούνται από νανοβικό υλικό φιλικό προς το δέρμα.

Επωφεληθείτε επίσης από τις επιλογές άμεσης ροής για podcast, μουσική και κλήσεις. Πρόγραμμα όγκου και ακοής, Ρυθμίστε ότι χαλαρώσατε μέσω του smartphone σας χωρίς να παρατηρήσετε ότι μπορείτε να χειριστείτε το ακουστικό σας. Το smartphone σας υποστηρίζει επίσης εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα ακουστικά σας. Ο ανιχνευτής ακουστικών σας δείχνει την τρέχουσα θέση των συσκευών σας.

Χάρη στον ισχυρό σχεδιασμό, το ακουστικό σας συνοδεύει μακροπρόθεσμα. Η τεχνολογία GN σας εγγυάται υψηλής ποιότητας στην παραγωγή των συσκευών.

Ακούστε ξεχωριστά με καθορισμένα προγράμματα ακοής

Το Interton Ready σας προσφέρει την ευκαιρία να ορίσετε προσωπικά προγράμματα ακοής για τη μουσική, για παράδειγμα. Αυτό σας δίνει το interton έτοιμο για ποιότητα ήχου και χρώμα ήχου που είναι εντελώς προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Ο θόρυβος φιλτράρεται από τις συσκευές και η γλώσσα ενισχύεται γι 'αυτούς. Μπορείτε να επιλέξετε τον εαυτό σας το πρόγραμμα ακρόασης ή να χρησιμοποιήσετε το ευφυές αυτόματο αυτόματο αυτόματο των συσκευών σας. Στη συνέχεια, το ακουστικό σας προσαρμόζεται στην αντίστοιχη κατάσταση χωρίς την παρέμβασή σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στη συζήτηση σε δυνατά περιβάλλοντα.

Τα επίπεδα και οι διαφορές της τεχνολογίας από τα ακουστικά ακοής

Τα περισσότερα προϊόντα Interton έχουν συνολικά τέσσερα επίπεδα απόδοσης. Αυτά αναφέρονται επίσης στην τιμή των ακουστικών βοηθημάτων. Στο Interton υπάρχει το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας με τον αριθμό 6. Εάν έχετε υψηλά πρότυπα ή διατηρείτε έναν ενεργό τρόπο ζωής, το επίπεδο τεχνολογίας έξι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ακουστικά βοηθήματα από το Intertone.

Διαφορετικά, έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα επίπεδο μέσης τεχνολογίας τριών και τεσσάρων, ενώ τα βοηθήματα ακοής Intertone είναι επίσης διαθέσιμα. Εάν έχετε τυπικές καταστάσεις ακοής που είναι προβλέψιμες και οι απαιτήσεις στην καθημερινή σας ζωή είναι απλές, μπορεί να είναι το επίπεδο τεχνολογίας τέσσερα ή τρία.

Το απλούστερο τεχνολογικό επίπεδο για τα ακουστικά ακοής Intertone αναφέρεται στο επίπεδο της τεχνολογίας με τον αριθμό 2. Αυτό το επίπεδο είναι κατάλληλο για συζητήσεις μικρών ομάδων σε ένα ήσυχο περιβάλλον, συζητήσεις και υποστηρικτές που είναι λιγότερο κοινωνικά ενεργοί. Φυσικά, μπορείτε επίσης να κάνετε μια καλή τηλεόραση με αυτό.

App & amp; Αξεσουάρ

Τα βοηθήματα ακοής από την Interton προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες με τα αξεσουάρ που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Οι κεντρικές λειτουργίες των βοηθημάτων ακοής μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας εφαρμογής intertone.

  • App Interton Sound - Lost After Aids μπορείτε να βρείτε με την εφαρμογή Interton Sound. Επιπλέον, οι ασύρματες συνδέσεις με την τηλεόραση ή το I-POD ελέγχονται με την εφαρμογή Interton Sound. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αποθήκευσης προτιμήσεων προσωπικού προγράμματος ακοής. Τα βοηθήματα ακοής είναι κατασκευασμένα για IPHONE και επιτρέπουν την άμεση ροή με συσκευές της Apple και πρόσθετες λειτουργίες όταν το χρησιμοποιείτε με συσκευή Apple.
  • TV Streamer 2 - Το TV Streamer 2 χρησιμεύει για να μεταδώσει τον τόνο της τηλεόρασης απευθείας στα βοηθήματα ακοής. Οι συνδέσεις με στερεοφωνικά συστήματα ή υπολογιστές είναι επίσης δυνατές.
  • multi mic - Το multi mic υποστηρίζει την ενίσχυση σε συνομιλίες από απόσταση ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μικρόφωνο πίνακα.
  • Τηλεφωνικό κλιπ 2 - Το τηλεφωνικό κλιπ 2 μεταδίδει μουσική και τόνο κλήσης στα βοηθήματα ακοής. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής ήχου.
  • Remote Control 2 - Το Remote Control 2 προσφέρει έναν γρήγορο τρόπο για τον έλεγχο των βασικών λειτουργιών των βοηθημάτων ακοής. Αυτό επιτρέπει την τοποθέτηση και την ενημέρωση του όγκου και των προγραμμάτων σχετικά με την κατάσταση φόρτισης. Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο μπορεί να συνδεθεί με το multi-mic.