Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

βοηθήματα ακοής και ακουστικά - είναι δυνατόν;

Τα ακουστικά είναι απαραίτητα από τη ζωή της συντριπτικής πλειοψηφίας. Αλλά τι συμβαίνει εάν καθοριστεί η αδυναμία ακοής και η φθορά ενός ακουστικού βοήθημα έχει συνταγογραφηθεί; Δεν χρειάζεται να κάνετε χωρίς να ακούτε μουσική. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε ποιες επιλογές προκύπτουν για φορώντας βοηθήματα ακοής και ακουστικά

Ακουστικά για τους χρήστες ακοής: Μπορείτε να φορέσετε ακουστικά με ακουστικό βοηθητικό συμβόλατο;

Το ερώτημα εάν τα ακουστικά μπορούν να φορεθούν παρά τα ακουστικά βοηθήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφοροποιημένο τρόπο. Εάν φοράτε ακρόαση IDO, η αναζήτηση ακουστικών είναι σχετικά εύκολη . Είτε IIC, CIC ή κλασικό IDO-συνήθως όλα αυτά τα μοντέλα στα ακουστικά ή τα ακουστικά υπερβολικού αυτιού .

Στην περίπτωση μιας συσκευής ακοής HDO ή RIC είναι τα ακουστικά over-ear. για τα μοντέλα RIC και RITE Σε περίπτωση που θα επιτευχθεί σε ιδιαίτερα μεγάλα ακουστικά, αφού τα ακουστικά θα μπορούσαν να είναι ενοχλητικά εάν δεν ταιριάζουν πλήρως στο μικρόφωνο. Επειδή έτσι τα ακουστικά βοηθήματα ενδεχομένως θα απορροφούν τον εξωτερικό θόρυβο. Θα πρέπει επίσης να καταβληθεί σε επαρκή απομάκρυνση του μικροφώνου ακουστικής από το ηχείο των ακουστικών για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ανατροφοδότηση.

Τελικά, συνιστάται να δοκιμάζετε διαφορετικά ακουστικά σε σχέση με τις μεμονωμένες προτιμήσεις τους . Έτσι, η αναζήτηση μπορεί να διαρκέσει λίγο και να δυσχεράνει να γίνει ανάλογα με το μοντέλο.

Χρήση ακουστικών ως ακουστικά

Εάν θέλετε να παρακάμψετε την αναζήτηση των ακουστικών σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνειδητά ένα σύγχρονο ακουστικό με το Bluetooth και τη λειτουργία streaming . Αυτά τα βοηθήματα ακοής μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντικατάσταση ακουστικών , μεταξύ άλλων, και μερικές φορές προσφέρουν ξεχωριστά μουσικά προγράμματα στα οποία μπορείτε να τελειοποιήσετε την εμπειρία ακρόασης. Επομένως, αποθηκεύετε την αγορά πρόσθετων ακουστικών και απολαμβάνετε μουσική, podcast και πλοήγηση απευθείας μέσω της παραγωγής των ακουστικών σας.

Ακουστικά με λειτουργία ακοής

ξανά και ξανά ακούτε το αντίστροφο συμπέρασμα ότι τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βοηθήματα ακοής και έτσι να αναλάβουν λειτουργίες και των δύο συσκευών. Η Apple ειδικότερα έχει σχετικά ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών όταν πρόκειται για λειτουργίες ακοής. Ένα ιατρικό ακουστικό δεν αντικαθιστά τα ακουστικά . Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των airpods ως αντικατάσταση ακουστικών βοηθημάτων εδώ