Nebenwirkungen von Hörgeräten: Was stimmt? | MySecondEar

παρενέργειες των ακοής

Τα βοηθήματα ακοής έχουν ένα έργο πάνω απ 'όλα: για να βελτιώσετε την ακρόαση! Αλλά δεν εκπληρώνουν πάντα μόνο το πραγματικό τους νόημα. Μπορούν να εμφανιστούν ανεπιθύμητες παρενέργειες ή παρενέργειες, γι 'αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε πιθανούς κινδύνους. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει γενικά να σημειωθεί ότι τα ακουστικά βοηθήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με κανονισμό από τον ειδικό. Η επιλογή και η ρύθμιση πρέπει να πραγματοποιούνται στο τεχνικό συμβουλές από ακουστικό ακουστικό ακουστικό για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων. Η άμεση χρήση μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές στον τομέα της υγείας και πρέπει επομένως να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι παρενέργειες μπορούν να αναμένονται ιδίως στην αρχική φάση, δηλαδή όταν ξεκινήσει η φθορά του ακουστικού. Η μετάβαση στην πλημμύρα των ερεθισμάτων, η οποία ξαφνικά αντιλαμβάνεται από την ενίσχυση της ακρόασης, μπορεί να είναι συντριπτική για τα αυτιά και τον εγκέφαλο. Ως αποτέλεσμα, το περιβάλλον ή ακόμα και η δική σας φωνή μπορεί να θεωρηθεί ξαφνικά ως άβολα. Ευτυχώς, το σώμα συνηθίζει να διεγείρει με τακτικά φορώντας.

Οι ακόλουθες ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι γνωστές για τα ακουστικά βοηθήματα:

Το ακουστικό βοηθά οδηγεί σε πονοκέφαλο

Ο πονοκέφαλος εμφανίζεται κυρίως κατά τη διάρκεια της εξοικείωσης. Τα βοηθήματα ακοής επιτρέπουν την αυξημένη αντίληψη των ωοτοκίων ακοής. Εκτός από την ενίσχυση ακρόασης, τα νέα ερεθίσματα μπορούν επίσης να συμβάλουν στον εγκέφαλο συγκλονισμένη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια μορφή εξάντλησης, η οποία εκφράζεται εν μέρει σε πονοκέφαλο. Ο λόγος για αυτό δεν είναι το ακουστικό, αλλά με τον ίδιο τον εγκέφαλο. Εάν χρησιμοποιείται τακτικά, ο εγκέφαλος συνηθίζει στην αφθονία των ερεθισμάτων και του πόνου συνηθισμένου.

Το ακουστικό βοήθημα χαλαρώνει τη ζάλη από

Η ζάλη γίνεται ένας πιθανός αποδιοργανωτικός παράγοντας, ειδικά με την αισθητηριακή απώλεια ακοής. Με αυτό το είδος απώλειας ακοής, επηρεάζεται το εσωτερικό αυτί, που είναι ο τόπος ακοής και ισορροπίας. Το περιγραφόμενο νέο ερέθισμα που ξεχειλίζει οδηγεί σε μια αγχωτική κατάσταση για τα αυτιά. Το άγχος, με τη σειρά του, είναι γνωστό ότι είναι ένας παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει ζάλη. Πάρα πολύ καιρό, το ακουστικό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε διαταραχή που σχετίζεται με το άγχος.

Το ακουστικό βοήθημα προκαλεί το Earache

Το Earache μπορεί να έχει πολλούς λόγους. Μερικά από αυτά μπορεί να ενεργοποιηθούν με το φορώντας ακουστικό. Από τη μία πλευρά, τραυματισμοί που προκύπτουν από χτυπήματα στο κύπελλο του αυτιού είναι λόγος για οδυνηρά αυτιά. Από την άλλη πλευρά, οι λοιμώξεις μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις του αυτιού ή ωτοτομία. Το ακουστικό βοοειδές ευνοεί τη σταθερή επαφή με το δέρμα και τη σταθερή φορώντας σχηματισμό υγρασίας στο αυτί, προκαλώντας αυτό. Το Squatled Skin φιλοξενεί τον κίνδυνο φαγούρα και προάγει τη φλεγμονή.

Για την πρόληψη του πόνου και της φλεγμονής του αυτιού, δώστε προσοχή στην απομάκρυνση των ακουστικών βοηθημάτων τη νύχτα. Αυτό εξασφαλίζει μια νυχτερινή ξήρανση του αυτιού και τον κίνδυνο πόλης μόλυνσης. Προκειμένου να διατηρηθούν τα βακτήρια και τα παθογόνα μακριά από το κανάλι του αυτιού, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ένας καθημερινός καθαρισμός των ειδικών σχεδιασμένων παραγόντων καθαρισμού. >

Κατανόηση κακής ομιλίας παρά τα ακουστικά

εκ των προτέρων μπορεί να ειπωθεί ότι η απόδοση της ακοής είναι επίσης εντελώς ατομική με ακουστικό. Η αντίστοιχη ζημιά στην ακοή και οι ρυθμίσεις ακρόασης επηρεάζουν πόσο καλή είναι η κατανόηση της γλώσσας. Μια αλλαγή στην ακρόαση δεν μπορεί να αποκλειστεί, κυρίως σε περίπτωση απώλειας ακοής που σχετίζεται με την ηλικία, η οποία επιδεινώνεται σταδιακά. Έτσι μπορεί να συμβεί ότι συμβαίνει μια επιδείνωση της κατανόησης της γλώσσας παρά την ενίσχυση της ακρόασης. Άλλες αιτίες είναι λανθασμένα καθισμένες ωτοτοπλαστικές που οδηγούν σε λειτουργικές βλάβες, ένα κατεστραμμένο σωλήνα σύνδεσης ή ανοίγματα εξόδου ήχου φραγμένα με σμήγμα και cerums. Και εδώ, ένας καθημερινός, διεξοδικός καθαρισμός είναι ένα μέσο πρόληψης. Εάν η κατανόηση της γλώσσας επιδεινώνεται, πρέπει επίσης να συμβουλευτείτε τον ακουστικό βοηθό ακουστικού.

Τροφίμων ακουστικών στο/στο αυτί

Στην περίπτωση ελαττωματικών ωτοτοπλαστικών, μπορεί να υπάρχουν αντιλήψεις ή φλεγμονή πίεσης. Επιπλέον, τα σημεία πίεσης προκαλούνται εν μέρει από σκληρούς σωλήνες ήχου. Το ακουστικό ακουστικό θα πρέπει να συμβουλευτεί στο αυτί στο αυτί για να γίνει μια πιθανή προσαρμογή των διαβατηρίων του αυτιού. Ο τακτικός έλεγχος πρέπει επίσης να ελέγχεται και, εάν είναι απαραίτητο, πρέπει να ληφθεί υπόψη η ανταλλαγή εύκαμπτων σωλήνων και ωττοπλαστικών. Κατά κανόνα, οι τελευταίοι αλλάζουν μετά από δύο έως τρία χρόνια, αλλά αυτό μπορεί να ποικίλει μεμονωμένα και ως εκ τούτου να είναι απαραίτητο νωρίτερα.

Βοήθεια ακοής οδηγεί δυσανεξία/αλλεργία

Δεδομένου ότι τα ωττοπλάσματα και η περίοδος των ακοής είναι συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό, οι αντιδράσεις στο υλικό δεν αποκλείονται. Η δερματίτιδα ή ο ερεθισμός του δέρματος μπορεί επίσης να εμφανιστεί, αφού τα ελαστικά ακουστικών στο δέρμα εάν χρησιμοποιήθηκαν κρέμες ή σαπούνια που περιέχουν ερεθίσματα. Ωστόσο, αυτό συνήθως δεν πρέπει να συμβαίνει με ένα πηγάδι προσαρμοσμένο στο ακουστικό. Εάν γνωρίζετε ότι έχει ευαίσθητο δέρμα που τείνει στην αλλεργία, αυτό θα πρέπει να σημειώσει τις συμβουλές ακρόασης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μιας αλλεργικής αντίδρασης, αν είναι δυνατόν.

ανεπιθύμητοι θόρυβοι με ακουστικά βοηθήματα

Οι ανεπιθύμητοι θόρυβοι, όπως η βιασύνη ή το σφύριγμα, μπορούν να εμποδίσουν την εντύπωση ακρόασης. Ο Rauschen συμβαίνει συνήθως με υγρασία που οδηγεί στο ακουστικό βοήθημα για να διαταράξει την ηλεκτρική σύνδεση ή λόγω βρωμιάς. Το καθαρισμός και ξήρανση των ακουστικών βοηθημάτων θα πρέπει επομένως να διεξάγονται προληπτικά. Οι σωλήνες προκύπτουν όταν η ωτοπλαστική δεν σφραγίζεται πλέον σωστά. Το αποτέλεσμα είναι μια ανατροφοδότηση, η οποία αποκατασταθεί από τον επαγγελματία της ακοής προσαρμόζοντας το διαβατήριο του αυτιού. Ένας από τους πιο διάσημους σφυρίχτρες ή θόρυβοι ηχογράφησης - εμβοές - αποδυναμώνεται κυρίως από τη φθορά βοηθημάτων ακοής, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις ενισχυμένες από αυτές. Η εμβοή μπορεί επίσης να ευνοήσει πάρα πολύ. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Αποτρέψτε τις παρενέργειες

Ορισμένες αρχές βοηθούν στην πρόληψη των παρενεργειών βοηθημάτων ακοής.

  • Μην φοράτε το ακουστικό για να δώσετε ήρεμη και να ελευθερώσετε το αυτί και την ακοή της υγρασίας.
  • έχουν τα ακουστικά και τα ωτοτοπλαστικά να ελέγχουν τακτικά για να ελέγχουν τη λειτουργία και το κάθισμα.
  • σε ένα σωστό καθαρισμός και ξήρανση των συσκευών.
  • Προστασία βοηθημάτων ακοής από ισχυρή θερμότητα.
  • Μην αποφεύγετε την αίσθηση της πίεσης, της φαγούρα ή των διαταραγμένων θορύβων, για να δείτε ακουστικό ακουστικό ακουστικό.
  • Οι επισκευές πάντα πραγματοποιούνται επαγγελματικά.
  • Βρείτε το σωστό βοηθητικό ακουστικό μέσω συμβουλών ακοής για να αποφύγετε την αλλεργική αντίδραση.
  • Φορέστε καθημερινά τα ακουστικά βοηθήματα και τις συσκευές και δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να το συνηθίσετε.