Tieftonschwerhörigkeit: Ursachen, Symptome, Behandlung

Απώλεια ακοής: Τι είναι αυτό;

Η ακρόαση ακοής είναι ένα από τα

Επιπλέον, η ακρόαση με βαθιά ακρόαση στο ένα αυτί είναι ένα πιθανό συνοδευτικό σύμπτωμα αυχενικής σπονδυλικής δυσκολίας . Σε ορισμένες περιπτώσεις, θόρυβοι αυτιών , ζάλη, και hyperacusis

Συμπτώματα: Αναγνωρίστε την απώλεια ακοής Deep -Sound

Οι άνθρωποι που ακούγονται από μια ακρόαση -περισσότερη απώλεια ακοής δεν μπορούν να ακούσουν βαθιές συχνότητες του 2000 hertz ή χαμηλότερου. Ο ίδιος ο όγκος ακρόασης συνήθως δεν επηρεάζεται, αλλά η κατανόηση εξακολουθεί να είναι περιορισμένη. Ως αποτέλεσμα, όσοι επηρεάζονται εξακολουθούν να είναι αρκετά καλοί για να έχουν μια -σε -μία -συζητήσεις. Από την άλλη πλευρά, η ομαδική ψυχαγωγία και οι συνομιλίες σε δυνατά περιβάλλοντα αντιπροσωπεύουν μια πολύ μεγαλύτερη δυσκολία. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι οι τόνοι μπάσων είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κατανοηθούν όταν ακούτε μουσική ή βαθιές φωνές.

Διάγνωση: Πώς είναι μια βαθιά ακρόαση ακρόασης;

Με τη βοήθεια των δοκιμών ακοής, δημιουργείται ένα πηλό ακουσιακό. Αυτό δείχνει τις καμπύλες ακρόασης του ασθενούς στον οποίο μπορεί να διαβαστεί το όριο ακοής. Το όριο ακοής περιγράφει τη συχνότητα που οι τόνοι είναι αντιληπτοί στο αντίστοιχο άτομο. Αυτές είναι δύο καμπύλες- η καμπύλη της γραμμής αέρα και των οστών- που επιτρέπουν δηλώσεις σχετικά με την προέλευση της απώλειας ακοής. Κατά συνέπεια, είναι δυνατόν να αποφασιστεί εάν το ελάττωμα που ενεργοποιεί ακρόαση βαθύς-sound μπορεί να βρίσκεται στο εσωτερικό ή στο μεσαίο αυτί.

Απώλεια ακοής ακοής

Στο ακουστικό, εμφανίζεται μια πιθανή πορεία των καμπυλών σωλήνων οστών και αέρα σε περίπτωση ακοής βαθιάς ακτινοβολίας. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η απόδοση της ακοής στο εύρος βαθιάς συχνοτήτων είναι σημαντικά χειρότερη από ό, τι στη μέση και τελικά στην περιοχή υψηλών συχνοτήτων, από περίπου 2000 Hertz, καταγράφονται καλές υπηρεσίες ακοής.

θεραπεία: Τι να κάνετε με βαθιά ακοή;

Η ζημιά στο εσωτερικό αυτί είναι συνήθως ανεπανόρθωτη. Τα κατεστραμμένα κύτταρα τρίχας δεν μπορούν να αποκατασταθούν και είναι απαραίτητη η θεραπεία με ακοή . Προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια ακρόαση με βαθιά ήχου που προκαλείται από το μεσαίο αυτί, μικρότερες παρεμβάσεις ή εμφυτεύματα γίνομαι. Εφαρμόζεται τα ακόλουθα: η προηγούμενη θεραπεία ξεκινά, τόσο το καλύτερο για την υπόλοιπη ακρόαση. Συνιστάται να αποφευχθεί η απώλεια ακοής πριν να προκαλέσει μόνιμη ζημιά. Μια χαμηλή ηχορύπανση και μειώνει το άγχος όσο το δυνατόν μείωση του κινδύνου ακοής.